logo
RNTV Live

CFR Călători anunță trenuri suplimentare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște

TREN
Erika Stoica

Minivacanța de 1 Mai și Paște apropiindu-se, CFR Călători vine în întâmpinarea călătorilor cu trenuri suplimentare către destinațiile de vacanță. În perioada 30 aprilie – 6 mai 2024, compania va opera mai multe trenuri către Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, oferind legături directe din orașe importante precum București Nord, Iași, Suceava sau Cluj Napoca. Astfel, pasagerii vor avea oportunitatea să ajungă la destinație sau să se întoarcă acasă pentru a sărbători alături de cei dragi.

De asemenea, călătorii vor beneficia de conexiuni rapide din Capitală către alte regiuni, datorită mersului de tren cadențat pe ruta București Nord – Constanța și retur. CFR Călători va monitoriza traficul de pasageri și va suplimenta trenurile în funcție de cererea existentă, asigurând astfel o călătorie cât mai confortabilă și eficientă pentru toți călătorii. Planificați-vă călătoria și bucurați-vă de o vacanță relaxantă și plină de bucurie alături de cei dragi!

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor