logo
RNTV Live

CFR Călători suplimentează trenurile pentru minivacanţa de 1 Mai. Cine călătoreşte gratuit?

sursa foto Click
Mihai Constantinescu

Mergi la mare sau la munte cu trenul

CFR Călători suplimentează trenurile pentru minivacanţa de 1 Mai. Cine călătoreşte gratuit?

Mulţi români preferă ca minivacanţa de 1 Mai să o petreacă pe litoralul românesc sau pe Valea Prahovei. Este motivul pentru care reperezentanţii CFR Călători au luat o serie de măsuri pentru un trafic cât mai bun pentru călători.

Conform unui comunicat de presă al CFR Călători, în perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral şi Valea Prahovei. În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iaşi și Suceava spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).

De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%, de exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur fiind de 108,10 lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/pregatiti-mastile-de-gaze-poluarea-se-va-intensifica-in-ploiesti-vezi-cauza/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/alerta-maxima-la-plopeni-o-substanta-inca-neidentificata-se-risipeste-in-aer-echipe-de-pompieri-de-la-garda-de-mediu-distrigaz-in-alerta/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor