logo
RNTV Live

Chiru, „Legenda Lupilor”, vă invită la spectacol!

daniel chirita conferinta ziua lui
Cristian Anghelescu

Chiru, „Legenda Lupilor”, vă invită la spectacol!

Astăzi, după ora prânzului, la sala de protocol a clubului Petrolul a avut loc o conferință de presă extraordinară promovată de Daniel Chiriță, fostul fotbalist al “lupilor”.

Evenimentul a fost generat de promotorul Adrian Troscenco, cel care va produce “Legenda Lupilor”, spectacol fotbalistic în onoarea lui Chiriță, care va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la Sala Sporturilor “Olimpia”, Daniel, cel care, exact în acea zi, va împlini 44 de ani!

În fața reprezentanților mass-media s-au aflat seniorul Mircea Dridea, organizatorul de evenimente Valeria Szabo, promotorul Adrian Troscenco și marele sărbătorit.

Fiecare dintre cei prezenți a avut de spus cuvinte frumoase despre Daniel iar promotorul a anunțat și programul zilei de week-end.

Iată sinteza celor discutate

Mircea Dridea: “Daniel Chiriță merită respectul nostru, al tuturor, iar seniorii Petrolului, atâția câți mai suntem, îl felicită pentru această superbă inițiativă! Vreau să-i mulțumesc lui Chiru pentru acel ultim ajutor acordat Petrolului, anul trecut, și vreau să cred că va avea parte de ceea ce merită din plin, o retragere din activitate pe arena Ilie Oană! El este pentru Ploiești ceea ce Hagi este pentru Constanța, atunci când vorbim despre creșterea copiilor la a sa academie! Am plăcerea să-i strâng mâna și să-l felicit pentru toată această acțiune de suflet! Iar sâmbătă, chiar dacă este fundaș de meserie, poate va ajunge să devină chiar golgheterul echipei!”

Valeria Szabo: “Sunt onorată și fericită să particip în calitate oficială la acest proiect de suflet! Mai mult, să mă aflu poziționată lângă un Lup și un Dragon! Pentru că, se știe, Dani este un Lup adevărat iar domnul Dridea, cu a sa excepțională carte de vizită, reprezintă măreția Dragonului! Sâmbătă va fi o zi mare, una deosebită pentru ploieștenii care iubesc sportul, fotbalul, și nu numai! Faptul că evenimentul coincide chiar cu ziua în care Chiriță își serbează ziua de naștere, dă o și mai mare greutate întregii acțiuni. Mă voi preocupa cu toată energia dar și cu sufletul pentru ca totul să fie un mare succes!”

Adrian Troscenco: “Vrem să arătăm că un astfel de caracter, de fotbalist, chiar merită un astfel de eveniment de top! Vor fi multe surprize, mulți invitați cu ștaif, vrem să arătăm considerația pe care Daniel Chiriță o merită! Este clar, cine nu va fi prezent la Sala Sporturilor, sâmbătă de la ora 13:00,  va avea de pierdut!”

Daniel Chiriță: “Sper din toată inima ca acest eveniment să reprezinte acea dedicație pe care am gândit-o pentru toți cei care sunt alături Petrolului. Aștept ca sala să fie arhiplină, sâmbătă, ar fi ceva foarte frumos în ideea în care toate evenimentele fotbalistice sunt amânate în acest week-end! Vreau să le mulțumesc din toată inima celor care m-au sprijinit, partenerilor Autoklass, Joma, Prezidențial 9 Mai și Viking Pruszynski dar și sponsorilor SuperBet, Careffour, Auchan și Selgros. Voi evolua doar la o singură echipă și aceea este Petrolul, marea mea dragoste! Iar ca dorință foarte mare… nu poate fi alta decât un meci de retragere, pe Ilie Oană, chiar la momentul promovării Petrolului!”

Cine va participa

Competiția va fi onorată de participarea fotbaliștilor old-boys de la cluburi mari ale României: Rapid, Dinamo, FC Argeș, Steaua, Petrolul, acestora alăturându-i-se echipa națională a artiștilor, trupă la care   sărbătoritul este fotbalist din anul 2013.

Sorții au stabilit două grupe, una având în componență Dinamo, Rapid și Steaua, cealaltă cu Artiștii, FC Argeș și Petrolul.

Se vor disputa meciuri în grupe, fiecare cu fiecare, alternativ, primele partide urmând a fi Dinamo – Steaua și Petrolul – FC Argeș. Se vor disputa, așadar, 9 meciuri – inclusiv semifinalele și finala – fiecare joc urmând a dura câte 20 minute cu 2 minute de pauză.

Partidele vor fi arbitrate de Florin Chivulete, Cristi Nica, Marcel Marin și Viorel Badea.

Invitați de marcă și foști fotbaliști de top

Cel mai probabil, lovitura de începere a primului meci de sâmbătă va fi dată de marele fost campion de tenis, Ilie Năstase. Apoi, dintre marii invitați, Ion Marin, Mircea Dridea dar și senatorul de Prahova, Emanoil Savin, vor avea, la rându-le, această onoare.

Dintre cei care se vor întrece pentru marele trofeu au confirmat, deja: Lupescu, Răducioiu, Lupu, P. Marin, Ganea, Aliuță, Pancu, Iencsi, Mihali, Prisăceanu, Vintilă, Tavi Grigore, Pârlog, Preda, Abăluță, Baștină, Zmoleanu, Grama, Zafiris sau Cristi Vlad. A fost apelat și Vivi Răchită dar acesta nu a răspuns până la ora acestei conferințe. Contactat de către Republikanews, acesta din urmă a afirmat sec: “Este adevărat, nu am răspuns pentru că pentru mine acest individ nu mai reprezintă nimic! Sunt pur și simplu dezolat de cele care s-au întâmplat între noi, nu de multă vreme, dar nu vreau să comentez absolut nimic”!

Evenimentul se dorește a fi continuat anual, aceasta urmând a fi ediția inaugurală. El va fi produs sub auspiciile Asociației Old-Boys Petrolul Ploiești.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor