logo
RNTV Live

Cine ne despăgubește, Domnule Primar, pe noi, contribuabilii ?

taxi
Daniel

“SARBĂTORI TRADIȚIONALE, domnule primar!”

In timp ce alesii locali caută soluții pentru a-și masca incompetența, ploieștenii se gândesc cu groază la sărbătorile care se apropie și la banii pe care trebuie să ii dea din nou pe taxi-uri în cazul în care se va declanșa o nouă grevă la TCE. La scurt timp după ce RepublikaNEWS a publicat comunicatul emis de către PSD Prahova, un ploieștean a transmis următorul mesaj pe pagina ziarului nostru.

Avem abonament,cumparam regulat bilete…că luăm si pentru cei rău intenționați care se așează ca la ei acasa acasă în mijloacele de transport in comun,nonsalant. Ei au alte drepturi? mai nou suferim tot noi…greva spontană ne-a afectat destul…pe lângă abonamente si bilete cumparate pentru vreo 4 zile, am dat sute si la taxiuri. Cum vă mai ganditi sa vă bateți joc de noi? Instalați luminite ca sa stiti ca alea nu mai tin de cald si nici de foame..avem nevoie de oameni competenti si educati..de consilieri cu c***e cât ceasul de la hale. Vă e teama de cineva?Legea e la dumneavoastră. Ce așteptati? Ne  vreți în stradă acum de sarbători? Dracu să-l ia pe ăla care mai cumpara abonament si bilet…și să aiba tupeu cineva să pună mâna pe mine ca direct la dumneavoastră  in birou intru…! SARBATORI TRADITIONALE, Domnule Primar!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor