logo
RNTV Live

Cinema în aer liber. Vezi când ajunge “Caravana Filmelor TIFF” la Ploieşti

cinema "Caravana Filmelor TIFF” ajunge la Ploieşti
Mihai Constantinescu

“Caravana Filmelor TIFF” ajunge la Ploieşti

Cinema în aer liber. “Caravana Filmelor TIFF” ajunge la Ploieşti. Toţi ploieştenii, de toate vârstele, sunt aşteptaţi la acest cinema în aer liber. Vor avea ocazia să  urmărească cele mai recente filme, premiate în festivaluri, și succese de casă românești, europene și nu numai.

Ecranul uriaș al Caravanei va fi amplasat în centrul orașului, iar spectatorii vor putea viziona comedii, drame, thriller, animații. Vor rula şi filme premiate la marile festivaluri.

Caravana este programată să se desfăşoare în perioada 19 – 20 septembrie . În cele două seri, la Esplanada Palatului Culturii, pe ecranul uriaș al Caravanei, începând cu ora 21.00, vor avea loc proiecții de film pentru public.

Carvana TIFF este un proiect cu tradiție al Festivalului Internațional de Film Transilvania . Se află la cea de a opta ediție. În 2016, în perioada iulie-septembrie, filmele din programul Caravanei au fost vizionate de peste 30.000 de spectatori din 17 orașe.

Intrarea este gratuită. 

“Caravana Filmelor TIFF”este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei. Este unul dintre cele mai ample proiecte ale Asociației pentru Promovarea Filmului Românesc. Proiectul a fost iniţiat în 2009, pentru a suplini lipsa cinematografelor în majoritatea orașelor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/pregati-va-pentru-festivalul-cascavelei-de-la-valea-doftanei-surprize-uriase-acest/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor