logo
RNTV Live

Cineva i-a clonat contul de Facebook lui Laurenţiu Rebega

rebega
rnews

Europarlamentarul Laurenţiu Rebega a anunţat în urmă cu puţin timp că i-a fost clonat contul de pe pagina de socializare. Acesta şi-a avertizat prietenii că nu el este cel care a trimis cereri de prietenie şi că se aşteaptă ca acest cont clonat să fie folosit pentru a-l denigra.

„Dragi prieteni, din păcate trebuie sa va anunț ca mi s-a clonat contul de Facebook.

A apărut un cont identic, cu aceleași fotografii la profil şi perete. De pe acest cont clonat s-au trimis noi cereri de prietenie către actualii mei prieteni.
Nu este greu de imaginat ca un asemenea cont – sosie va putea difuza mesaje ofensatoare sau chiar ilegale, discreditându-mă in acest fel.
Este, in mod evident un mare pericol pentru mine ca om politic, de aceea am raportat imediat acest lucru la administratorii Facebook, cazul fiind în desfăşurare.
Vă rog pe această cale să manifestați prudență daca primiți cerere de prietenie de la acest cont care, repet este o clona identica cu profilul meu actual, având aceleaşi fotografii, dar fără postări.
În ceea ce priveşte acest profil de pe care vă scriu acum, el este autentic şi va fi păstrat în continuare.
Vă mulţumesc pentru înţelegere.”

preluare glasul ploiestean.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor