logo
RNTV Live

Ciocnire violentă între patru autohevicule, în Prahova

accident pieton
Mihai Constantinescu

Accident rutier grav în Prahova

Ciocnire violentă între patru autohevicule, în Prahova. S-a întâmplat în urmă cu câteva minute în localitatea Măgurele, sat Coada Malului. În urma impactului dintre cele patru autovehicule, trei persoane au fost rănite. Toate sunt conştiente.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/accident-la-floresti-o-masina-luat-foc/

La faţa locului s-au deplasat echipele de pompieri care asigură zona. De asemenea o echipă de la Ambulanţă SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Prahova oferă îngrijiri medicale răniţilor.

Poliţia va demara o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat pentru producerea accidentului rutier şi luarea măsurilor legale care se impun. Cel mai probabil nefericitul eveniment s-a produs pe fondul nerespectării distanţei regulamentare în mers.

UPDATE

În urma impactului celor patru maşini au fost înregistrate în total şase victime. Două dintre ele, o femeie în vârstă de 44 şi alta de 46 ani vor fi transportate de urgenţă la UPU pentru îngrijiri.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor