logo
RNTV Live

CL Ploieşti a aprobat criteriile pentru repartizarea locuinţelor pentru tineri. Acte necesare

Chiriile pentru locuinţele ANL, micşorate
Mihai Constantinescu

CL Ploieşti a aprobat criteriile pentru repartizarea locuinţelor pentru tineri

Reprezentanţii primăriei Ploieşti anunţă că membri CL au aprobat criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Ploiesti şi lista de acte justificative pe care solicitanţii de locuinţe trebuie sa le prezinte în vederea analizării cererilor, care poate fi consultată pe site-ul Primăriei municipiului Ploieşti www.ploiesti.ro şi la avizierele Primariei municipiului Ploiesti din Piata Eroilor nr. 1A si ale punctelor de lucru ale Serviciului Public Finanţe Locale Ploiesti situate in Bulevardul Independentei nr. 16, Şoseaua Vestului nr. 19, str. Basarabilor nr. 5 si str. Strandului nr. 19,

Ca atare, persoanele interesate care au depus cereri pentru obţinerea unei locuinţe ANL cu chirie până la data de 31.12.2018, au obligaţia să redepună toate documentele justificative prevăzute in Anexa nr. 2 la Hotararea de Consiliu Local nr. 147/23.05.2019 in termen de 60 de zile calendaristice de la data aducerii la cunostinta publica (respectiv 23.05.2019) pentru stabilirea primei liste de priorităţi pe anul 2019, chiar dacé pentru anumite criterii au fost depuse la termene anterioare diverse documente.

Totodata, se aduce la cunoştinţă publică faptul ca potrivit. Art. 5 din Hotărârea de Consiliu Local nr. 147/23.05.2019, titularii cererilor de locuinté ANL au obligaţia de a aduce in scris la cunostinţă instituţiei orice modificare care intervine cu privire la criteriile de acces si ierarhizare insotite de documente doveditoare, ori de câte ori acestea intervin, in vederea ludrii tn calcul a acestora la întocmirea viitoarelor liste de priorităţi care se vor întocmi conform art. 15 din Hotararea de Guvern nr. 962/2001.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Direcţia Gestiune Patrimoniu, Compartimentul Evidenţa şi Administrare Fond Locativ, Piaţa Eroilor nr. 1A, la telefon 0244 516699/ int. 548, 547.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor