logo
RNTV Live

“În compania lui Mircea Ionescu Quintus, aveam senzaţia că o carte de istorie se deschide în faţa mea “

Iulian Dumitrescu alături de Mircea Ionescu Quintus
rnews

Ion Ionescu Quintus a încetat astăzi din viață.

Senatorul Iulian Dumitrescu a transmis unul dintre cele mai emoționante mesaje.

Președintele de onoare al Partidului Național Liberal, Mircea Ionescu-Quintus, a plecat astăzi dintre noi, lăsând un gol care nu va mai putea fi umplut niciodată.
De câte ori am avut onoarea să mă aflu în compania lui Mircea Ionescu Quintus, aveam senzaţia că o carte de istorie se deschide în faţa mea. Întotdeauna mă gândeam că domnia sa, împreună cu tatăl şi cu bunicul său, au trăit în partidul marilor brătieni încă de la înfiinţarea lui. Viaţa şi cariera domniei sale s-au suprapus peste istoria modernă a României şi peste momentele de glorie ale PNL.
Maestrul Quintus a fost un liberal extrem de puternic care, împotriva prigoanei comuniste şi în ciuda unor mai recente încercări, a rămas fidel marelui Partid Naţional Liberal, l-a reclădit, unificat şi întărit, aşezându-l la loc de cinste în politica din România.
Mircea Ionescu Quintus va rămâne un reper pentru toţi liberalii, dar în special pentru noi, liberalii prahoveni, în privinţa respectului faţă de istorie, a seriozităţii faţă de prezent şi a responsabilităţii faţă de viitor.
Dumnezeu să îl aibă în pază!
Odihnă veșnică, maestre!

Citește și:

A murit înainte să îşi termine unul dintre proiectele de suflet. Colegii de partid sunt profund îndureraţi

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor