logo
RNTV Live

Comunicatul Jandarmeriei vizând solicitarea lui Teodorescu

incidente-maneciu-petrolul-11
Cristian Anghelescu

Comunicatul Jandarmeriei vizând solicitarea lui Teodorescu

Cum deja se cunoaște, invitat în emisiunea “Pasul la ofsaid” de la Republikanews, omul de fotbal Adrian Teodorescu a lansat un mesaj deschis adresat conducerii Jandarmeriei Române

Mai exact, acesta a spus că oamenii din conducerea Petrolului și fanii peluzelor ar fi vânați și că toate amenzile date nu ar fi întâmplătoare! Astfel, acesta l-a rugat pe comandantul Jandarmeriei din Ploiești să facă o anchetă internă în care să încerce să descopere dacă are angajați care doresc să facă rău suporterilor echipei Petrolul!

La 30 de ore după terminarea producției și, implicit, aflarea respectivei spețe, conducerea Jandarmeriei în frunte cu colonelul Liviu Coman, inspectorul șef al IJJ Prahova, a procedat la soluționarea cauzei în suspensie.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, am aflat că întreaga comandă a instituției a participat ieri după-amiază la o întâlnire cu Teodorescu în urma căreia s-a concluzionat că afirmaţiile făcute de acesta nu au nicio acoperire!

În spiritul transparenței de care Republikanews dă dovadă, chiar dacă nici publicația nici realizatorul nu au solicitat un astfel de punct de vedere, publicăm totuși reacția Jandarmeriei Prahova.

Comunicat de Presă

În cadrul emisiunii “Pasul La ofsaid” domnul Adrian Teodorescu candidat la președinția F.R.F. fiind invitat la o emisiune pe postul republikaNEWS a afirmat că deține anumite informații privind “vânarea” suporterilor petrolişti, de către jandarmi, solicitând “Comandantului Jandarmeriei Ploiești” demararea“ unei anchete interne”, privind atitudinea unor jandarmi, totodată lansând suspiciunea nerealizării acestei întrevederi.

Având în vedere aceste aspecte, ţinând cont şi de faptul că premergător lansării acestor afirmaţii, nu am fost solicitaţi de către domnul Adrian Teodorescu sau de către realizatorul emisiunii să ne precizăm punctul de vedere, l-am contactat, solicitându-i domnului Teodorescu Adrian o întâlnire pentru a clarifica situaţia expusă de domnia sa.

Acesta a dat curs invitaţiei, astfel încât, astăzi 14.03.2018 ora 16:10, în prezenţa Inspectorului Şef şi a comenzii instituţiei s-a derulat o discuţie pe această temă. În urma discuţiilor purtate şi argumentate s-a desprins şi concluzionat că afirmaţiile făcute nu au nici o acoperire. Dorim să precizăm că jandarmeria acţionează pentru îndeplinirea atribuţiilor care îi revin instituţional, respectând cu stricteţe prevederile legale, fiind echidistantă şi imparţială, dar manifestînd “toleranță zero” în ceea ce privește sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor.

Toate sancțiunile aplicate sunt susținute de probe. Totodată nu considerăm normal ca o altă persoană să vorbească în numele suporterilor atât timp cât, Jandarmeria Prahova a manifestat permanent deschidere la dialog și o atitudine pro activă față de organizatorii de jocuri sau competiții sportive, celelate instituții cu atribuții în domeniu și față de suporteri, dovadă fiind întâlnirile organizate periodic la solicitarea oricărei părți ori de câte ori situația a impus.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor