logo
RNTV Live

Concert unic la Filarmonica Paul Constantinescu, mâine, 9 mai: Sărbătorirea Zilei Europei, Zilei Naționale Europene și Zilei Regalității

438100451_849640690535036_3908808822238305775_n
Constantin Corina

La 200 de ani de la prima audiție a Simfoniei a IX-a de Beethoven, Filarmonica ,,Paul Constantinescu” Ploiești aduce această muzică remarcabilă într-un concert special, prin care se va sărbători Ziua Europei, Ziua Independenței Naționale a României și Ziua Regalității.

Evenimentul va avea loc pe 9 mai 2024 la Palatul de Justiție, cu Orchestra Simfonică “Paul Constantinescu” Ploiești, sub bagheta dirijorului Titus Soare, și soliștii Diana Alexe (soprană), Simona Dragomirescu (mezzosoprană), Andrei Petre (tenor) și Iustinian Zetea (bas), însoțiți de Corul Filarmonicii Ploiești, Corul Eugenia și Corala Academică a Filarmonicii Oltenia din Craiova, sub conducerea maestrului de cor Eduard Dinu.

La acest eveniment vor participa Corul Filarmonicii Ploiești, Corala Academică a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova și Corul Euphonia al Filarmonicii “Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, sub conducerea maestrului de cor Eduard Dinu.

Biletele pentru accesul în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de pe site-urile filarmonicaploiesti.ro sau entertix.ro. Prețurile biletelor sunt: 70 lei pentru adulți, 50 lei pentru pensionari și 30 lei pentru elevi și studenți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor