logo
RNTV Live

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ la a V-a ediție

Concertul Caritabil Pentru ca povestile triste sa aiba un final fericit! la a V-a editie (1)
rnews

 Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ la a V-a ediție

Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aflat deja la a V-a ediție, joi, 26 septembrie 2019, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.  

Pe scena evenimentului vor urca Niko Leopold Quartet (Austria), Luiza Zan & Jazzpar Trio, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului.  Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinul copiilor și tinerilor din casele de tip familial CONCORDIA, copii care nu au șansa de a trăi alături de familia lor.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI. De asemenea, invităm companiile să achiziționeze unul dintre pachetele de sponsorizare PLATINUM (5.000 EUR), GOLD (3.000 EUR), SILVER (2.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).

Mai multe detalii și rezervări la următoarele date de contact:

concert@concordia.org.ro | +40 730 003261 | Drumul Regimentului 20D, Sector 1, București | www.concordia.org.ro.

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor