logo
RNTV Live

Condamnare definitivă pentru Liviu Dragnea în dosarul “Referendum”

dragnea k
rnews

Liderul PSD, Liviu Dragnea, rămâne cu condamnarea definitivă.  Judecătorii au respins contestația la executare a lui Liviu Dragnea, în dosarul “Referendumul”, pe motiv că hotărârea nu a fost redactată în 30 de zile de la pronunţare, iar, la data motivării, preşedintele completului care a soluţionat cauza nu mai era judecător, pentru că se pensionase.

Avocaţii lui Liviu Dragnea au solicitat completului de judecată să admită contestaţia la executare a preşedintelui PSD, în timp ce procurorul DNA a cerut respingerea cauzei pentru că nu sunt îndeplinite condiţiile legale.

Instanţa a respins unele solicitări ale avocaţilor lui Dragnea şi a stabilit data pronunţării soluţiei pentru 24 aprilie.

Contestaţia la executare a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, în dosarul “Referendumul”, în care a fost condamnat definitiv, în aprilie 2016, la doi ani de închisoare cu suspendare a fost judecată de Completul de cinci judecători în urma unei decizii din 7 martie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţiei.

citeşte mai multe aici –

http://www.stiripesurse.ro/lovitura-grea-pentru-dragnea-liderul-psd-ramane-cu-condamnarea-definitiva_1192522.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor