logo
RNTV Live

”Conectarea Oamenilor cu Natura” – Tema noului Festival de Film Ecologic pentru elevii din Ploiești

festival film
Oana Stoica

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, organizează o nouă ediție a Festivalului de film ecologic pentru elevi – Ploiești 2017.

Evenimentul, ce se va desfășura în perioada 9 mai – 6 iunie a.c., se dorește a fi o provocare pentru elevii ploieșteni, tema pentru acest an fiind “Conectarea Oamenilor cu Natura – în oraș și pe uscat, de la poli la ecuator”.

Tema din acest an invită pe fiecare să se identifice cu modul în care suntem parte a naturii și cât de intim depindem de calitatea mediului în care trăim. Aceasta ne provoacă la identificarea unor modalități distractive și interesante pentru experimente care prețuiesc această relație vitală.

RASP propune elevilor, care vor să participe la Festivalul Filmului Ecologic pentru Elevi, să realizeze un film de scurt-metraj la tema din acest an “Conectarea Oamenilor cu Natura”, respectând regulamentul (http://rasp.ro/biroul-protectia-mediului/143-ecofest-2017/646-festival-film-ecologic-pentru-elevi-2017 ).

Calendarul oficial este următorul:

9 mai – 19 mai – înscrierea elevilor participanți;

22 mai – 26 mai – transmiterea filmelor;

26 mai – 2 iunie – evaluarea filmelor;

6 iunie – Premierea filmelor declarate câștigătoare.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor