logo
RNTV Live

Consilierul local din Breaza care a făcut sex cu un copil, exclus din PSD

Consilierul local din Breaza . PSD Prahova s-a lepădat de membrul cu apucături bolnave/ sursă foto libertatea.ro
Mihai Constantinescu

PSD Prahova s-a lepădat de membrul cu apucături bolnave

Consilierul local din Breaza care a făcut sex cu un copil, exclus din PSD. Anunţul a fost făcut astăzi prin intermediul unui comunicat de presă

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-consilier-local-din-breaza-facut-sex-cu-un-copil/

Iată ce s-a specificat în comunicatul PSD Prahova:

“PSD Prahova anunță că s-au facut toate procedurile statutare de excludere din PSD  a lui Brotoiu Cristian Gheorghe, consilier local al oraşului Breaza, ales pe listele PSD, reţinut ieri sub acuzaţia de întreţinere de acte sexuale cu un minor, ulterior arestat preventiv.

Aseară, în cadrul şedinţei Organizaţiei PSD Breaza s-a votat în unanimitate excluderea din PSD a lui Brotoiu Cristian Gheorghe. De această decizie a luat act şi conducerea judeţeană PSD Prahova. Documentele de excludere ale consilierului local au fost depuse la Instituţia Prefectului Prahova. Urmează să fie emis ordin de încetare a mandatului de consilier local al acestuia.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/consilierul-pedofil-ajunge-arestul-de-la-campina/

Organizaţia Judeţeană Prahova susţine actul de justiţie, în toate formele sale. Nu poate să nu ia măsuri de sancţionare, ori de câte ori, un membru sau un ales încalcă legea.

În afara infracţiunii în sine, ceea ce s-a întâmplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizaţiei Judeţene PSD Prahova şi partidului în general.

 Biroul de presa PSD Prahova, Ploiesti, 28 iulie 2017″

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor