logo
RNTV Live

Controale riguroase la firme din Ploieşti care deţin materiale pirotehnice.

Politiştii ies în control! Pedepse usturătoare pentru cei care vând sau folosesc materiale pirotehnice
Mihai Constantinescu

Controale riguroase la firme din Ploieşti care deţin materiale pirotehnice.

Pe timpul controlului s-a constatat că două firme, situate în zona centrală, comercializau articole pirotehnice fără a fi autorizate conform legislației în domeniu. La sediul societăților în cauză au fost găsite 3.387 articole pirotehnice.

Au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”. Articolele pirotehnice au fost ridicate și indisponibilizate în vederea cercetărilor.

De asemenea, polițiștii au depistat și un bărbat în timp ce utiliza articole pirotehnice din categoria celor interzise la deținere, fără a fi autorizat în acest sens. A fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 5.000 lei. Cele 11 articole pirotehnice găsite asupra sa, au fost ridicate și indisponibilizate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/updatecine-este-cel-care-a-decedat-dupa-ce-a-fost-lovit-succesiv-de-doua-masini/?fbclid=IwAR1T8BHoS3ToHCAgc4qiju9Ta7Q2JRENL93uVkVl5abNYPqvLy8Js-gqdug

sursa com,unicat IJP Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor