logo
RNTV Live

Conturi blocate la CSM Ploiești. Pierdem Campionatul Național de Gimnastică pentru 2200 de lei?

CSM
rnews

CSM are de dat 1.400.000 de lei

Situația a ajuns disperată la Clubul Municipal Sportiv Ploiești. Conturile clubului au fost blocate pentru o datorie de 1.400.000 de lei către ANAF.

Suma reprezintă contribuții neachitate de către CSM Ploiești, dar și o dublă impozitare a cheltuielilor din perioada în care se decontau către sportivi și antrenori, atât contracte de prestări servicii cât și facturi PFA.

Conducerea CSM a cerut Curții de Apel ridicarea popririi și a acționat în instanță decizia ANAF. Din păcate solicitarea a fost respinsă, urmând ca CSM să facă apel.

Se încearcă reeșalonarea datoriei

”Încercăm să obținem o reeșalonare a datoriei către ANAF pentru a putea debloca conturile. Sitația este disperată și trebuie acum să reparăm ce au stricat cei care au fost înaintea noastră. Situația ne blochează activitatea total în acest moment”, ne-a declarat Silviu Crângașu, directorul CSM Ploiești.

Din cauza conturilor blocate, gimnastele noastre ar putea rata Campionatul Național de Gimnastică. Și asta pentru că nu sunt 2.200 de lei necesari pentru deplasare. Coordonatoarea secției de gimnastică a CSM, a postat pe Facebook un mesaj care spune totul:

”Încercăm să găsim banii necesari pentru ca sportivele să poată ajunge la Campionatul Național. Și la ultima deplasare, de la Iași, gimnastele au mers pe banii doamnei antrenoare Băescu. După ce vom debloca situația financiară a clubului, îi vom deconta doamnei Băescu sumele pe care le-a cheltuit”, a mai adăugat Silviu Crângașu.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor