logo
RNTV Live

Copii în pericol la o grădiniță din Ploiești? Asta în timp ce conducerea instituției cere bani în plus

par 4
rnews

Copii în pericol la o grădiniță din Ploiești? Asta în timp ce conducerea instituției cere bani în plus.

Mai mulți cititori care au copiii la grădinița Rază de Soare din Ploiești au sesizat redacția Ziarului Incomod, mai multe nereguli despre felul în care se desfășoară activitățile, cum sunt tratați copiii și pericolele la care sunt expuși cei mici.

Miercuri, 22 mai 2019, o fetiță în vârstă de trei ani a ajuns acasă cu Slime (N.R.: O plastilină din gel.) în păr, iar părinți se tem că ar putea fi nevoiți să tundă fetița pentru a putea îndepărta substanța.

Părinții au mai spus că vor face plângeri către instituțiile abilitate să monitorizeze activitatea grădiniței.

Alt părinte le-a povestit reporterilor Ziarului Incomod, că fiul său s-a înțepat de mai multe ori în trandafirii de pe marginea aleii din incinta grădiniței și se pare că nu ar fi singurul copil care s-a rănit.

Acesta a trimis și câteva imagini în care se observă că aleea este mult prea îngustă pentru a putea merge cu copilul de mână fără să se atingă de trandafiri.

Un alt părinte s-a plâns de faptul că sunt cerute diverse sume de bani lunar, pe lângă taxa de grădiniță, bani pentru un necesar în care intră apa și hârtia igienică și alte sume de bani pentru achiziționarea de mobilier.

Acesta mai spune că deși a plătit pentru mobilier, piesele nu au fost achiziționate, iar apa și hârtia igienică ar trebui să intre în taxa de grădiniță.

O altă persoană care își duce copilul la această grădiniță și care nu își permite să plătească mereu sumele solicitate pe lângă taxă spune că se face o listă cu copiii ai căror părinți nu au achitat sumele și este afișată la vedere pentru a-i face de rușine și a-i forța pe părinți să plătească.

Totodată mai mulți părinți care au copiii la această grădiniță sunt nemulțumiți de faptul că cei mici nu sunt scoși în curte niciodată și mai spun că deși au taxa plătită, dacă întârzie nu mai pot intra pentru că se încuie ușa grădiniței și consideră că prin această metodă se îngrădește dreptul la învățământ. Acest fapt fiind ilegal.

 

 

Sursa: ziarulincomod.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor