logo
RNTV Live

Copii violați și filmați de părinții lor. S-a întâmplat şi în Prahova

viol-4
Mihai Constantinescu

Copii violați și filmați de părinții lor. S-a întâmplat şi în Prahova

România se cutremură din nou. Oamenii legii au descoperit un nou caz cutremurător. Potrivit Antena 3, se pare că mai mulţi copilaşi cu vârsta de patru ani erau violaţi chiar de părinţiilor. Totul era filmat ca mai apoi imaginile să fie văndute pe unor cetăţeni americani. Abuzurile, conform procurorilor, ar fi avut loc timp de cinci ani, începând cu 2014.

Este vorba despre fapte precum pornografie infantilă în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, viol în formă continuată, dar și agresiune sexuală. Este vorba despre fapte petrecute în 2014 și 2018. Practic, suspecții își exploatau proprii copii ce aveau vârste între 4 și 9 ani.

 După cele 19 percheziții făcute în București, Ilfov, Ialomița, Prahova, Iași, Olt și Galați. Putem suspecta că e o rețea are se ocupa cu astfel de fapte. După această acțiune, 15 persoane urmează să ajungă azi la DIICOT. Vorbim despre o acțiune amplă sprijinită de FBI și Europol, potrivi sursei citate.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor