logo
RNTV Live

Copil de 11 ani, abuzat sexual în repetate rânduri de doi bărbaţi. Mama ŞTIA TOT

retinuti-parava.jpg-1
Mihai Constantinescu

Copil de 11 ani, abuzat sexual în repetate rânduri de doi bărbaţi. Mama ŞTIA TOT

În loc de protecţie, o mamă din Arad a i-a oferit orori incredibile propriului său fiu de doar 11 ani. Aceasta şi-a ofert băieţelul unor bărbaţi de 22 şi respectiv 44 de ani pentru a-şi satisface plăcerile sexuale bolnave. Cel mic a fost abuzat în repetate rânduri,  în localitatea Zădăreni, de cei doi.

Oamenii legii au intrat pe fir şi acum cei doi bărbaţi  au primit 11 respectiv 9 ani și șase luni de închisoare cu executare. Mama copilului abuzat a primit o pedeapsă de 8 ani și șase luni cu executare.

Victima trebuie să primească daune morale de aproximativ 150.000 de euro, anunţă stirilekanald.ro.

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în perioada 1 iulie 2016 – 1 aprilie 2018, cei doi bărbaţi, prin constrângere fizică şi psihică, profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, au întreţinut relaţii sexuale în repetate rânduri cu minorul”, precizaseră reprezentanţii Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad citat de stirile kanald.ro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/30-de-mii-de-ploiesteni-afectati-de-avaria-de-la-conducta-de-apa-vezi-ce-lamuriri-aduce-primarul/

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor