logo
RNTV Live

Copilul de 5 ani salvat de un pompier prahovean a fost botezat de către salvatorul lui/FOTO

botez 1
Mihai Constantinescu

Botezat de către salvatorul lui

Copilul de 5 ani salvat de un pompier prahovean a fost botezat de către salvatorul lui

Momente emoţionante ieri, la Filipeştii de Pădure. Ştefan, copilul de 5 ani salvat de un pompier prahovean a fost botezat de către salvatorul său.

Vă reamintim că cel mic  era în vară împreună cu familia într-o căruţă când au vrut să traverseze râul Provita, în localitatea Filipestii de Pădure. În urma ploilor torenţiale de atunci, apele s-au învolburat şi căruţa a fost răsturnată.

Băiețelul de 5 ani a fost salvat de către pompierul Daniel Crismaru care se afla în timpul său liber. În ziua salvării celui mic, acesta a sunat mai întâi la 112, iar apoi a  înotat pe o distanță de aproximativ 1 km, în aval de locul în care erau căzuţi doi copilași. În acest timp, un localnic asista salvatorul de pe margine și îl atenționa permanent asupra pericolelor la care se expune, cauzate de curenții foarte puternici care se formau în apa plină de nămol, aluviuni și stufăriș.

A reuşit cu greu să ajungă la copil, l-a luat în braţe şi cu o tărie de fier a
a rămas alături de el până la sosirea echipajelor de salvatori, care i-au adus la mal în condiții de siguranță.

sursă ISU Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor