logo
RNTV Live

Cosmin Contra, același Domn! (GALERIE FOTO)

main contra ilie oana
Cristian Anghelescu

Cosmin Contra, același Domn! (GALERIE FOTO)

Răspunzând unei rugăminți venite de la președintele Cristi Vlad dar și a seniorului Mircea Dridea, antrenorul echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, a admis să viziteze magazinul oficial al Petrolului.

Vădit impresionat de noile echipamente sportive dar și de suvenirurile expuse, Cosmin a rostit câteva fraze pentru toți cei care iubesc echipa fanion a orașului și județului.

Declarația lui Contra

“Sunt foarte bucuros că ați reușit! Că sunteți la fel ca toate echipele mari, cu magazin de prezentare, cu stadion superb și teren de joc de foarte bună calitate! De aceea am și ales să facem câteva antrenamente la Ploiești și de aceea am și răspuns invitației lui Cristi și a lui nea Mircea! Știam că dragostea pentru Petrolul este nesfîrșită și că oamenii de aici, ai orașului, nu pot rămâne fără o echipă de calibru. Cu tot ce ați clădit și dacă veți continua așa este imposibil să nu vă vedem, în scurtă vreme, acolo, sus, unde vă este locul! Voi, Petrolul, Rapidul, Clujul, sunteți istoria, plăcerea, continuitatea! Nu aveți că să căutați în altă divizie decât în prima!” a spus Cosmin Contra.

Oficialii Petrolului au mulțumit pentru frumoasele cuvinte și l-au asigurat pe Contra de toată gratitudinea și disponibilitatea în a oferi echipei naționale a României toate condițiile de care au nevoie!

Imediat după ce “Guriță” a terminat vizita, aceștia i-au oferit drept suvenir un tricou oficial de joc al Petrolului! “Un cadou minunat, o să-l păstrez cu mult drag! Este de la prieteni” a conchis tehnicianul înainte de plecarea spre București.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor