logo
RNTV Live

Crăciunul acesta dăruim iubire celor dragi și întregii comunități

Daruieste iubire la Ploiesti Shopping City
rnews

Crăciunul acesta dăruim iubire celor dragi și întregii comunități

  • La Ploiești Shopping City dăruiești iubire și primești Great Times

  • Jucării în dar pentru copiii defavorizați din comunitate

  • Evenimente Great toată luna decembrie

 

Ploiești, 4 Decembrie – Anul acesta, la Ploiești Shopping City, Crăciunul este sărbătorit cu iubire. Pentru că iubirea este cel mai mare, mai dulce și mai frumos cadou. Pentru că iubirea poate transforma și cel mai mic cadou într-o clipă magică.

Dăruiești iubire, primești înapoi Great Times

În perioada 06 – 24 decembrie, cumperi cadouri pentru cei dragi în valoare de minimum 250 de lei și poți câștiga unul dintre cele 3 sisteme audio surround marca Sony sau sute de premii instant.

Dăruim câte o jucărie copiilor defavorizați din comunitate

Pentru fiecare înscriere în campania comercială, Ploiești Shopping City dăruiește copiilor din centrele de zi ale comunității câte o jucărie ambalată în iubire și gânduri bune.

Dăruim Great Christmas Times toată luna decembrie

Oamenii mici și mari sunt așteptați pe tot parcursul lunii cu momente dulci, albe și moi ca neaua, magice precum iubirea.  Pe 14 și 15 decembrie, copiii pot confecționa globulețe pufoase din lână, la atelierul Globuleț cu fir magic de iubire. Între 19 si 22 decembrie, Ploiești Shopping City te așteaptă cu un Great White Christmas, un glob uriaș în care ninsoarea de confetti îți transformă Crăciunul într-un minunat gif animat! Ho! Ho! Ho! Great Christmas!

Află mai multe despre de pe site-ul Ploiești Shopping City și de pe pagina de Facebook.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor