logo
RNTV Live

Criminal în libertate după ce i-a tăiat gâtul unei tinere – UPDATE

20160804_125018 (Large)
Oana Stoica

 

UPDATE:

Anchetă dificilă pentru procurori. Femeia găsită cu gâtul tăiat este familistă și are în jur de 40 de ani. Anchetatorii au aflat că este căsătorită cu un cadru militar în MAPN și că ate și un băiat de aproape 19 ani. Se pare că, tot potrivit surselor, că locuia în zona Podul Înalt, adică o zonă relativ apropiată cu cea în care a fost găsit cadavrul. Conform primelor indicii, se pare că femeia a plecat de acasă ieri, în jurul orelo 14. De atunci nimeni din familie nu mai știe nimic de ea.

Ucigașul, care aproape a decapitat-o pe femeie, i-a abandonat trupul pe un câmp

20160804_134206 (Large) 20160804_134133 (Large)

Crimă oribilă la Ploiești. Un om al străzii a găsit în tufișurile de la periferia orașului, într-o zonă puțin circulată, cadavrul unei tinere. Trupul care avea o rană oribilă în zona gâtului, era acoperit cu o folie de plastic. Semn că ucigașul a avut timp să ascundă din urme. Medicii de la ambulanță, chemați în ajutor, nu au mai putut decât să constate decesul. ”Tânăra prezenta o tăietură adâncă în zona gâtului, până aproape de coloana cervicală. Cu toate acestea nu a fost găsit la fața locului atât de mult sânge cât ar presupune o astfel de plagă. Așa că se bănuiește că trumul a fost transportat în acea zonă și abandonat. Tânăra era îmbrăcată îngrijit”, ne-a declarat dr. Daniel Nicolae, directorul Ambulanței Prahova.

20160804_134831 (Large) 20160804_124747 (Large)

Surse apropiate anchetei au dezăvăluit că leşul avea o pungă de plastic în interiorul rănii, semn că ucigașul a încercat să nu își murdărească mașina de sânge. Mai mult, a ales cu grijă zona, respectiv strada Laboratorului, unde nu sunt case de locuit. Cadavrul era ascuns în tufișuri, la 10 metri de stradă. La faţa locului a fost adus şi un câine de urmă, cu ajutorul căruia, poliţiştii încearcă să găsească indicii cu privire la criminal. Se pare că încă nu a fost stabilită nici identitatea femeii. Surse din anchetă au mărturisit că în geanta femeii, găsită lângă trupul ei, nu se aflau acte de identitate. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au declanșat o anchetă. Criminalul va fi dat și în consemn la frontieră, iar în județ au fost instituite filtre rutiere care verifică mașinile care ies.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor