logo
RNTV Live

Criminalii autostopiști au fost prinși! Sunt minori și provin din familii bune! Nu regretă nimic!

criminalșii la ocazie1
Ciprian Radu

Criminalii autostopiști au fost prinși

Cei doi criminali care au ucis șoferul care i-a luat la ocazie și au înjunghiat-o și pe soția acestuia sunt minori. 

Cel care i-a tăiat gâtul șoferului și-a sărbătorit majoratul la trei zile după crimă. Celălalt are 16 ani.

Cei doi au plănuit omorul și nu s-au abătut niciun moment de la plan. De altfel, anghetatorii au rămas șocați: cei doi au povestit totul cu lux de amănunte și nu regretă nimic!

Au vrut de la început să fure o mașină care oprește la ocazie și să omoare șoferul. Fiara de 16 ani avea o prietenă de 28 de ani care stătea departe. Și voiau să ajungă când vor la ea. Deși niciunul dintre cei doi nu are permis.

Ghinionul celor doi soți, Violeta și Ion Constantin, e că au oprit. Dar putea fi oricine. Șoferul a decis să-i ia în mașină deorece familia are doi băieți.

Criminalii își cumpăraseră cuțite din Slobozia. Au ieșit la ocazie la Drajna, unde domiciliază.

Au cerut să coboare la bariera din satul Tudor Vladimirescu. Înainte de aceasta, tânărul de 18 ani, Cristian Tănăsescu, i-a tăiat gâtul şoferului, în timp ce adolescentul de 16 a lovit-o pe femeie.

Norocul femeii a fost că s-a apărat. I-a dat peste mână ucigașului, iar acesta a scăpat cuţitul.

Speriaţi, ucigașii au fugit înapoi spre casă.

Timp de o săptămână, cât a durat prinderea lor, şi-au continuat viaţa normal. Au mers la şcoală, unul dintre ei, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar celălalt, la Călăraşi, la liceul Danubius.

Cuţitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost găsit ascuns la locuinţa tânărului de 18 ani.

După o noapte întreagă de audieri, suspecţii au fost prezentaţi Tribunalului Călăraşi care a emis mandate de arestare preventivă, sâmbătă dimineaţă, pe numele celor doi pentru omor deosebit de grav şi tentativă de omor.

Sursa Adevărul

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor