logo
RNTV Live

Cristi Vlad: “Suntem onoraţi de încrederea pe care ne-o acordă suporterii!”

IMG_20160921_121224_resized_20160921_035928009
Cristian Anghelescu

În această zi, la prânz, conducerea Petrolului a organizat o conferință de presă, în fața mass-media aflându-se Cristi Vlad, președintele grupării, Tavi Grigore, antrenorul principal și Bogdan Filcea, juristul care se ocupă de actele echipei.

Președintele Cristi Vlad a făcut publice datele contabile ale activităţii derulate până în prezent la gruparea „lupilor”, el declarând următoarele: “Aşa cum am promis suporterilor noştri şi partenerilor care ne ajută, vom prezenta periodic datele financiare ale activităţii noastre. IMG_20160921_125851_resized_20160921_035128469O facem acum pentru prima oară și vreau să se știe că, lunar, cheltuielile clubului se ridică la circa 10.000 de euro, sumă care momentan asigură tot ceea ce este necesar bunului mers al activităţii! Suntem mulțumiți, activitatea clubului în acest moment decurge normal şi din punct de vedere financiar. Mulţumim suporterilor noştri şi celor care ni s-au alăturat pentru colaborarea benefică de care avem parte! Avem, la Liga a IV-a, aproape toate lojele ocupate, semn că suntem iubiți și de oamenii cu potență financiară! Mai sunt multe de făcut, așteptăm și alți parteneri de discuție și afaceri, vreau să cred că o să ne putem descurca și după trecerea iernii. Până la ultima etapă a turului, avem cu ce să ne mișcăm! Vom relua discuțiile pentru posibilitatea folosirii bazei de la Crângul lui Bot. Este locul unde generații întregi de fotbaliști s-au pregătit și au învățat fotbal la Petrolul! Este baza noastră și trebuie să fim lăsați să ne pregătim acolo! Vom înainta o nouă adresă legată de această dorință și, de asemenea, vom solicita reducerea chiriei pentru folosirea stadionului Ilie Oană. Urmează să concepem o nouă adresă către Consiliul Local, în acest sens. Suntem onoraţi, de asemenea, de încrederea pe care ne-o acordă suporterii pentru că noi suntem, la club, reprezentanţii lor! a declarat astăzi preşedintele clubului ploieştean.

Tot Vlad a mai spus că jucătorii Petrolului se află cu banii şi primele de joc la zi, după debutul favorabil de sezon, conducerea clubului şi antrenorii urmând să mai aștepte din acest punct de vedere. “Ne-am gândit, în primul rând, ca jucătorii să fie cu toți banii la zi pentru că doar așa le putem respecta munca. Noi nu am încasat până acum niciun ban, dar ne gândim să rezolvăm și această problemă în perioada următoare. Am vrut, mai întâi, să evaluăm situaţia financiară a clubului, să plătim fotbaliştii și dările către stat şi abia apoi să urmeze conducătorii şi antrenorii”, a mai spus preşedintele Cristi Vlad.

Imediat după el, Octavian Grigore, antrenorul Petrolului, s-a declarat  mulţumit de felul în care decurg lucrurile la echipă. “Din punct de vedere fizic, mai avem puţin şi ajungem la nivelul dorit. Selecţia este una permanentă, monitorizăm şi urmărim jucători care ne interesează pentru completarea lotului, campionatul în care evoluăm ajutându-ne să conturăm o echipă competitivă în condiţiile în care sunt multe trupe puternice, cu jucători cunoscuţi”, a precizat Octavian Grigore, antrenorul “lupilor galbeni”.

Tot el a ținut să facă un apel către consilierii locali pentru ca la proxima ședință să țină cont de doleanțele suporterilor de a înnobila clubul cu marca și siglele dătătoare de recunoaștere oficială: “Vreau să fac un apel public către domnii consilieri, de domniile lor ținând acordarea siglelor și mărcilor care trebuie să reprezinte continuitatea firească a vechiului și, totodată, noului Petrolul! Noi pentru asta am luptat și luptăm, să fim cu fruntea sus, indiferent unde evoluăm, cu gândul doar la performanță și la binele echipei și al orașului” a declarat Grigore.

Tot acesta a mai spus că lotul echipei va fi conturat definitiv la un număr de 24 de fotbaliști, cu el urmând să crească în valoare pentru întâlnirea cu eșalonul trei. “Cel mai probabil în iarnă vom avea cristalizat un lot de 24 de fotbaliști, cu toții de valoarea eșalonului trei! În fond pentru asta ne pregătim, iar apoi, imediat, pentru lupta promovării în eșalonul doi! Nu avem voie să ratăm niciun pas dacă tot ne-am propus să ajungem cu Petrolul acolo unde echipei îi este locul!”

A luat cuvântul și juristul Bogdan Filcea, acesta explicând mai multe date tehnice legate de suspendarea lui Georgian Păun, una dintre ele, cea legată de taxarea cererii fotbalistului către Comisia de Recurs a FRF fiind de-a dreptul hilară! “Din păcate, Păun, sancționat de pe vremea când făcea parte din lotul celor de la Ștefănești, nu a fost citat spre judecarea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, el neștiind așadar acest lucru. A fost sancționat pe fond, a trecut și termenul de recurs iar noi am preluat o temă… aproape moartă! În sensul în care era sancționat disciplinar, era decăzut din dreptul de a mai formula recurs, drept pentru care, într-o primă fază cu ajutorul AJF, am făcut un memoriu către FRF pentru repunere în termen, dar demersul nu a fost considerat corect, oportun. După care am făcut o cerere din partea jucătorului pentru repunerea în termenul de recurs, dar comisia de profil a considerat speța problematică întrucât nu a fost taxată! Evident că nu puteam face asta întrucât nu există în nomenclatorul FRF o astfel de taxare! Cert este că acum, după toate încercările juridice, suntem în situația în care jucătorul a ispășit jumătate din pedeapsă, plus penalitatea, mai existând o soluție juridică în ideea în care jucătorul să facă o cerere către Comisia de Disciplină în care să ceară motivarea recursului și, ca urmare a acestei motivări, să ajungem în sfârșit în fața Comisiei de Recurs pentru a ne apăra și exercita drepturile procesuale! Concluzia? Păun nu a știut de soluția Comisiei de Disciplină, a căzut la Recurs, este penalizat, amendat, este jucătorul Petrolului din luna iulie și vom face tot ce ne stă în putință ca din cele cinci etape de suspendare să-i reducem cât mai multe pentru a putea evolua cât mai repede!” a conchis juristul Bogdan Filcea.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor