logo
RNTV Live

Cristian Ciocan și-a apărat cu succes titlul de campion european WBO la categoria grea

viorel-simion-a-ca-tigat-titlul-mondial-wbf-cristian-ciocan-a-dat-de-podea-cu-sherman-williams-video-286860-1
Cristian Anghelescu

Boxerul român Cristian Ciocan și-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, aseară, într-o gală profesionistă desfășurată la “Barclaycard Arena” din Hamburg, printr-o victorie la puncte în fața algerianului Zine Eddine Benmakhlouf.

Ciocan a primit decizia în unanimitate, cei trei arbitri-judecători acordându-i victoria cu 96-94, 96-93, respectiv 96-93, la capătul unui meci de zece reprize pe care Christian Hammer, numele german de ring al gălățeanului, l-a dominat mai clar decât atât.

Cristian Ciocan a reușit să îl trimită la podea în runda a șasea pe algerian, care s-a accidentat la un picior și a șchiopătat restul meciului.

Ciocan are acum 22 de victorii (12 KO) și 4 înfrângeri (3 KO) la profesioniști, câștigând ultimele cinci meciuri. Benmakhlouf a suferit a șasea sa înfrângere (1 KO), palmaresul său cuprinzând 22 de victorii (12 KO) și un meci egal.

sursa: agerpres

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor