logo
RNTV Live

Cristian Ganea:”Sunt dezamagit și siderat de modul cum unii își ascund incompetenta dând vina pe alții”

ganea (Large)
Oana Stoica

Despre scandalul pierderii fondurilor din Programul Național de Dezvoltare Urbană, pentru că o hartie nu a ajuns la timp la Ministerul Dezvoltării, Republikanews a scris în urmă cu ceva timp. Mai mult, ancheta făcută în colaborare cu ziarulincomod.ro, a fost preluată și de televiziunea regională MDI Târgoviște.

Vorbim despre pierderea fondurilor pentru zece obiective importante ale orașului: refacerea Podului de lemn, canalizare pentru cartierele Eroilor, Mimiu, Râfov 2, Mitică Apostol, Albert și Buna Vestire. Dar și despre obținerea finanțării pentru finalizarea stației de epurare.

Astăzi, cea spre care toți arătau cu degetul pentru această situație, Sorina Șom, directorul Direcției Tehnic Investiții a Primăriei Ploiești, a trimis o notă explicativă conducerii primăriei.

În două pagini și câteva rânduri, doamna Șom se disculpă și aruncă pisica în curtea altora. Vizat de răzbunarea acestei doamne, care pare a doua doamnă de fier a primăriei, după Nicoleta Crăciunoiu, esti viceprimarul Cristian Ganea.

Sorina Șom scrie negru pe alb că ” domnul viceprimar Ganea a spus că merge personal cu lista în mână la d-na Sevil”. Și că ea, și-a luat ”măsuri de siguranță și a trimis pe fax la minister lista”, numai că ea nu a ajuns acolo.

Nici documentul trimis prin poștă de doamna Șom nu a ajuns la timp. El a făcut de la Ploiești și până la minister, nu mai puțin de 14 zile.

Contactat telefonic, viceprimarul Cristian Ganea ne-a declarat:” În loc să ne preocupe ce proiecte și investiții să facem în oraș, să oferim cetățenilor confortul necesar și normal pentru anul 2017, facem anchete și căutam vinovați. Lucrurile trebuie îndreptate, dacă se mai poate ceva îndrepta, deși nu cred. Nu stam acum să dam vina unii pe alții. Sunt dezamagit și siderat de modul cum oameni plătiți din banii ploieștenilor, angajați ai primăriei, își ascund incompetenta dând vina pe alții. Trebuia urmată o procedură și respectate niște termene. Eu au spus doar că pot ajuta, mergând la doamna Sevil pentru a face lobby în ce privește aceste proiecte importante pentru municipiu”

FOTO DOCUMENT:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor