logo
RNTV Live

Criză sau pur și simplu ghinion pentru “lupii galbeni”?

valenicronica
Cristian Anghelescu

Criză sau pur și simplu ghinion pentru “lupii galbeni”?

Petrolul a uitat să mai câștige pe “Ilie Oană”, remiza din această seară dând frâu liber cârcotașilor care se grăbesc să blameze forma slabă în care se găsesc elevii lui Tavi Grigore.

Chiar dacă a dominat încă din primul minut ratând și un penalti prin “căpitanul” Claudiu Tudor (20), “lupii” nu au putut să se bucure de toate punctele puse în joc, ratările lui Vintilă (4, 12, 14). Nici D. Gheorghe nu a putut să marcheze, chiar dacă a ajuns la numai 2 metri de gol, șutul acestuia lvindu-l pe portarul vălenar! A fost 0-0 la pauză, iar Tavi Grigore a ales schimbările de serviciu, Nae în locul lui Vintilă și Niţescu în locul lui Păun.

După pauză, la cornerul lui Cl. Tudor,  Butufei a reluat, din 5 metri, în blocajul lui M. Şandru (65), după care Tănase(66) a tras în cros, din stânga, la colţul lung, dar pe lângă bara “petroliștilor”. Imediat, jocul s-a încins şi Niţescu (68) l-a lansat în stânga pe Nae, care a tras din unghi, de la 8 metri, dar M. Şandru a stat bine la colţul scurt şi a respins din nou! După alte cinci minute Olaru a centrat de pe dreapta, D. Gheorghe a venit la bara a doua, dar a pus latul, din voleu, pentru o reluare pe lângă, de la doar 3 metri de poartă (73)!

 

Chiar dacă în ultimul sfert de ceas, Tavi Grigore a ales să joace cu două vârfuri, finalul nu a adus mult așteptata victorie. Cel mai aproape de gol a fost Cl. Tudor, cu un şut bun, din 14 metri, scos cu greu de M. Şandru (80), și cu asta… basta! Petrolul nu a putut să treacă de o echipă care nu se antrenează iar fanii, în mare parte, sunt complet nemulțumiți!

 

„Lupii”, după această a doua remiză consecutivă „acasă”, au cedat prima poziție ocupată acum, la golaveraj, de CS Blejoi. Urmează, vineri, de la ora 14:00, partida din deplasare, de la Plopeni! Se va învârti, din nou, roata?

Casetă

Petrolul Ploieşti – Teleajenul Vălenii de Munte 0-0

Stadion: „Ilie Oană”. Spectatori: circa 1000.

Petrolul: Marinică – Olaru, Prunescu, D. Chiriţă, Velisar – V. Butufei – I. Dumitrescu (79 S. Petre), Cl. Tudor (cpt), G. Păun (61 Niţescu), D. Gheorghe (75 M. Jipa) – Ad. Vintilă (50 D. Nae). Antrenor: Octavian Grigore.

Teleajenul: M. Şandru – M. Stanciu, S. Toader, F. Savu, M. Savu (cpt) – M. Grigore (61 C. Beznea), Milu, Şt. Rădulescu (75 M. Sârbu), I. Tănase – L. Cruceru, L. Cernea. Antrenor: Vasile Voinea.

Au arbitrat: Mihai Amorăriţei – Dragoş Pantilie (ambii din Câmpina) şi Mircea Rusu (Bertea).

Observator AJF Prahova: Mihail Ionescu (Ploieşti).

Cartonaşe galbene: S. Toader (20), Prunescu (26), Şt. Rădulescu (51), F. Savu (57), Velisar (63), Milu (71), M. Şandru (90+3).

sursa foto: republicanii

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor