logo
RNTV Live

CSM în colaps! Oficialii și antrenorii CSM Ploiești solicită demisia Nicoletei Crăciunoiu! (VIDEO)

Cristian Anghelescu

 

În această dimineață, profitând de faptul că antrenorii CSM Ploiești s-au reunit într-o adevărată ședință a disperării la biroul directorului general Cezar Stoichiciu, o echipă a Republikanews a solicitat participarea la întrunire și astfel a putut afla, la cald, amănunte legate de situația critică, parcă fără limită, în care sunt obligați să muncească.

IMG_20170405_122413_resized_20170405_013327175Nimic nou, în urma ședinței de Consiliu Local de luni, directorul economic Nicoleta Crăciunoiu a refuzat să dea aviz favorabil pentru alocarea de fonduri la competiţiile sportive şi închirieri de baze sportive, pe motiv că sunt ilegale, asta după ce, timp de trei luni, aprobase fonduri tot pentru aceleaşi gen de activităţi! Iar antrenorii și conducătorii de secții din cadrul CSM Ploiești au considerat că a sosit momentul să-și spună păsul și, implicit, să solicite ca oficialul Consiliului Local să fie îndepărtat din funcție!

În acest sens, toți participanții au fost de acord cu petiția pe care Republikanews a lansat-o ieri, (www.petitieonline.net/petitie/36885159), fiecare în parte făcând apel către părinții copiilor din club, ceilalți cetățeni ai orașului dar și către toți oficialii Primăriei de a semna documentul online și a participa, astfel, la un act de dreptate pentru club, în general, și pentru tot ce însemnă sport în urbe, în special!

La ședința de la CSM Ploiești au participat directorul general Cezar Stoichiciu, directorul adjunct Decu Crângașu, economistul Luminița Albu și antrenorii Titi Tudor (box), Lucian Rădulescu Alexandru Popa și Tudor Manolache (fotbal), Augustin Iancu și Robert Munteanu (atletism), Marius Băcilă (patinaj), Petre Grigore (șah), Liviu Apostol (karate), Loredana Munteanu (baschet) și Mihai Trandafirescu (judo).

Petitia poate fi semnata aici:

www.petitieonline.net/petitie/36885159

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor