logo
RNTV Live

CSM, intreprindere scumpă vândută pe doi lei! Ganea aruncă BOMBA

IMG-20160922-WA0019
rnews

Am anunțat deja că vom face publice înregistrări audio de la ședința care a avut loc la CSM Ploiești, iar ceea ce s-a discutat acolo poate intra chiar în atenția unur procurori. Înainte de a dezvălui însă cum unele personaje prezente la ședință și-au permis să tranzacționeze ca la piață soarta sprotului prahovean, am vrut să aflăm și punctul de vedere al celor care au participat la discuție.

Primul contactat a fost viceprimarul Cristian Ganea, care a participat în calitate de invitat.

Reporter: Domnule Ganea, cum s-a ajuns la soluția de a salva doar echipele de handbal ale CSM. De ce nu și baschetul?

Cristian Ganea: ”Eu sunt încă de ieri în concediu medical. Dar pentru că m-au invitat la ședință, am acceptat să particip, deși am ajuns mult după începerea ei. Este adevărat că s-a propus să mergem mai departe cu handbalul, lucru care pentru mine nu este firesc. Cine are dreptul să aleagă ce sport merită susținut. Asta trebuia să decidă consiliul local. De ce nu baschet, sau fotbal? Mai mult, să obligi niște junioare să facă față unei echipe de senioare, este un pic forțat, dacă nu chiar periculos. Punem în pericol niște junioare de teama amenzii de 50.000 de euro, în caz de neprezentare. Și asta pentru că nu s-au găsit soluții, sau nu s-a vrut să se găsească soluții pentru a păstra echipa de handbal. Sunt supărat pe ce s-a întâmplat ieri la discuția de la CSM.”

Reporter: S-a condiționat cumva politic salvarea CSM? S-a discutat despre schimbări în cnducerea clubului?

Cristian Ganea: ”Da! S-a discutat politic și din cauza asta sunt revoltat. Sportul nu are culoare politică. Nu te poți juca cu destinele atâtor oameni care ne-au făcut mândri când au câștigat competiții. Nu-i poți pune pe sportivii care au reprentat orașul asta și au făcut performanță, în balanță cu un anume interes. Da, s-a discutat despre schimbarea conducerii. Iar pe mine m-a surprins că s-a condiționat soarta clubului, cu numirea unui alt director. Nu am crezut că se poate merge până acolo încât să distrugi un club ca să favorizezi un om. Știți cum am simțit că se întâmplă la CSM? Cum era prin anii 90, când băieții deștepți falimentau intreprinderi pentru a le cumpăra ieftin. Exact asta se întâmplă acum!”

Rămâi pe republikanews, în această după-amiază, înregistrări audio în exclusivitate! Adevăratele interese ale aleșilor locali vor fi scoase la iveală.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor