logo
RNTV Live

CSM Ploiești, procese pe bandă rulantă cu sportivii și antrenorii. Află ce decizie vrea să ia Primăria

csm
rnews

Consilierii municipali au avut de dezbătut un proiect privind achiziționarea serviciilor de asistență și reprezentare juridică a Club Sportiv Municipal pentru procesele pe care CSM  le are pe rol. Vorbim de 16 dosare aflate pe rol la Judecătoria Ploiești cu sportivii, antrenorii, preparatorii fizici și alte persoane direct implicate în activitatea sportivă a clubului.

Sunt și alte numeroase procese intentate de  cei nemulțumiți de felul în care clubul a știut să își respecte obligațiile de natură financiară.

Maestrul emerit al boxului, Titi Tudor sau campioana mondială la natație, Tamara Costache, sunt alți doi sportivi care cer daune materiale  celor de la CSM Ploiești.

Pentru că juristul CSM a intrat în concediu pe o perioadă de trei luni, aleșii locali iau în calcul acum detașarea unui jurist din cadrul Primăriei care să reprezinte clubul, instituție aflată în subordinea Primăriei, în toate aceste dosare.

 

sursa foto – hotnews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor