logo
RNTV Live

Șeful Regiei de Drumuri, cu chiloţii în vine: ” Ia ,mă! Filmează-o p’asta!”Circ la secţia de poliţie/ Video

Șeful Regiei de Drumuri Argeș, cu chiloţii în vine
Mihai Constantinescu

Șeful Regiei de Drumuri Argeș, cu chiloţii în vine

Șeful Regiei de Drumuri, cu chiloţii în vine: ” Ia ,mă! Filmează-o p’asta!”Circ la secţia de poliţie. Tot ĂSTA să fie motivul pentru care există drumuri mai mult din…PIX? Probabil mulţi cârcotaşi s-ar grăbi să spună “DA!”. În situaţiile tensionate,  când nu se poate rezolva ceva, cum ar putea să fie şi rezolvarea problemelor de la Regia de Drumuri, se poate face şi ASTA.

Lăsând cârcoteala la o parte, şeful de la Regia de Drumuri a făcut un spectacol monstru la secţia de poliţie. Unui plin de înjurături şi gesturi obscene, interzis minorilor şi celor slabi de inimă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/sa-va-fereasca-sfantu-de-viermii-cocalari-romani-cu-bemweu-de-ghiolban-intorsi-acasa-concediu-foto/

Circul a început după ce Șeful Regiei din Argeș, consilierul PSD Bogdan Udroiu a fost prins beat la volan. A început să se dezlănţuie când a observat că este filmat. În faţa camerelor de filmat, acesta a avut un comportament halucinant. Îi înjură pe polițiști și își dă jos chiloții în fața lor.

La un moment dat, fără pic de ruşine, ameninţă poliţiştii că îi ia la bătaie.

Sursă video Facebook Music LuigiKent

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor