logo
RNTV Live

Cu ochii pe paznicii din Ploieşti. Neregulile au fost sancţionate

police-869216_960_720
Raluca Eparu

Polițiștii Secției nr. 2 Ploiești au verificat în teren mai multe societăţi, pentru a vedea dacă prevederile legale în ceea ce priveşte prestatorii de servicii de pază şi protecţie sunt respectate.

În cadrul acțiunii, au fost verificate trei societăți, au fost controlați trei responsabili cu paza și șase agenți de pază, fiind aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.100 de lei.

Şeful de obiectiv al unui centru comercial nu îşi verifica personalul din subordine, drept pentru care a fost sancţionat cu amendă de 5.000 de lei.

La punctul de lucru al unei societăți comerciale din oraş, patronul nu avea pază, aşa cum prevede legea, expunându-se totodată şi hoţilor, dar şi amenzilor care recurg din nerespectarea acestei îndatoriri.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională de 2.000 de lei și au trasat sarcini clare de remediere a deficiențelor, monitorizând pe mai departe situația.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor