logo
RNTV Live

Cubleşan Corneliu alias “CUBI” se întoarce în Băicoi. Deţine lucrări în muzee din ţară şi colecţii particulare din Elveţia, Canada, Italia

cubi 1
Mihai Constantinescu

Cubleşan Corneliu alias “CUBI” se întoarce în Băicoi. Deţine lucrări în muzee din ţară şi colecţii particulare din Elveţia, Canada, Italia.

Corneliu Cubleşan s-a născut pentru a fi prahovean. Originar din Cernăuţi, Corneliu Cubleşa a preferat să se stabilească în Prahova, unde şi-a petrecut mare parte a existenţei în şcoli din Băicoi, Buşteni şi Ploieţi, fiind un dascăl desăvârşit.

Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi a participat la numeroase expoziţii în ţară şi străinătate( Elveţia sau Italia, etc).

Prahovenii au ocazia să-l întâlnească la un nou eveniment de marcă organizat la Băicoi, ce va avea loc pe data de 03 martie 2019 ,cu începere de la ora 12.00,la Casa de Cultura Băicoi.

“Vă aşteptăm cu mare drag în număr cât mai mare să ne regăsim “cu, Cubi” unul dintre preferaţii noştri profesori cel care ne va oferii găndurile sale aşternute într-o carte (lansată în cadrul Casei de Cultură) şi imaginile sale şi ale altor pictori consacraţi, vaăuite din multă dragoste şi pasiune,( expozitie pictură 20 de lucrari) în data de 03 martie 2019 ,cu începere de la ora 12.00,la Casa de Cultură Baicoi.
Vă aşteptăm la revederea cu un om care a sădit în noi ,arta de a fi umani, şi asta doar prin felul sau de a fi”, se specifică într-o postare pe Facebook a Casei de Cultură Băicoi.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor