logo
RNTV Live

Cum a făcut Cristian Pomohaci avere. Preotul este implicat într-un scandal sexual cu un minor

pomohaci
rnews

Un scandal de proporții a zguduit Biserica Ortodoxă Română. Într-o înregistrare audio, preotul Cristian Pomohaci face avansuri de natură sexuală unui minor de 17 ani.

Averea acestui om, așa zis, al Bisericii este una impresionantă. Pe lângă slujbele în numele Domnului, Pomohaci este și cânăreț  de muzică populară. El a reușit, astfel, să strângă o avere frumușică.

Pomohaci este un abonat al primăriilor, care-l solicită de câte ori  este vorba despre un concert organizat de acestea. Cristian Pomohaci a încasat numai de la Primăria Baia Mare, între anii 2012 şi 2015, suma de 50.736 de lei, adică peste 11.000 de euro, pentru participarea la vreo 6 evenimente.  Şi în ceea ce priveşte maşinile pe care le conduce, Pomohaci a fost criticat.

În urmă cu mai mulţi ani, el şi-a cumpărat un Duster care are numărul BN -11 -SUS, numai că pe plăcută acesta este aşezat în aşa fel încât scrie BN IISUS. Mai mult, în urmă cu mai bine de un an a fost vazult la evenimente cu un Audi cu numărul „DUH”.

Cristian Pomohaci riscă să fie exclus din preoție.

sursa – stiripesurse.ro

sursa foto – timponline.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor