logo
RNTV Live

Cum împodobim Bradul de Crăciun anul acesta?-Galerie foto

main-portion
Raluca Eparu

În mod tradiţional, pomul de Crăciun se împodobeşte pe 24 decembrie, adică cu o zi înaintea sărbătorii. Dar în ultimii ani, pentru a ne bucura mai mult de magia sărbătorilor de iarnă mulţi dintre noi decorează pomul chiar de la începutul lunii decembrie, de Moş Nicolae. În cazul în care vă gândiţi să vă împodobiţi pomul încă de pe acum, (dacă este un pom artificial îl puteţi decora oricând) noi am adunat câteva idei pentru dumneavoastră, idei menite să vă uşureze munca, dar şi să vă înfrumuseţeze casa.

Bradul tradiţional: la noi are toate culorile, dar pe la alţii este cu roşu şi cu alb. Combinaţia este foarte frumoasă, mai ales dacă folosiţi şi panglici în aceste culori, dar şi decoraţiuni care să le îmbine frumos pe amândouă. Pot fi inimioare, clopoţei sau bastoane de acadea, toate vor arăta minunat într-un astfel de brad.

Bradul “poveste”: adunaţi decoraţiuni care să nu facă notă discordantă între ele, dar care să repezinte jucăriile şi personajele copilăriei: reni, ursuleţi, zâne, oameni de zăpadă, îngeraşi, trenuleţe, soldăţei, bufniţe, spiriduşi etc. Dau bine împreună, dacă reuşiţi să le găsiţi în culori apropiate: alb cu maro, roşu cu verde, auriu cu argintiu. Sau puteţi merge pe un singur personaj cu care să încărcaţi pomul ca în imaginile de mai jos.

Bradul elegant cu funde, flori sau fluturi şi păsări: în magazine veţi găsi cu siguranţă de toate. Un astfel de brad arată senzaţional dacă mergeţi pe aceeaşi gamă de culori. Dacă vă hotărâţi la roşu, de exemplu, folosiţi-l în trei nuanţe, dacă vă gândiţi la mov mergeţi de la nuanţa închisă, lila şi roz.

Bradul “natural”: nu e vorba de bradul în sine, ci de decoraţiuni care pot fi făcute din fructe uscate, beţe de scorţişoară, conuri de brad sau de pin, ghinde, lemne prinse ingenios şi în general din decoraţiuni care ne aduc aminte de copilărie, când gama nu era aşa diversificată.

fruity-christmas-tree-2

Bradul într-o singură culoare: pentru acest gen puteţi ţine cont de culorile care domină camera-dacă aveţi nuanţe de maro închis sau crem, un brad auriu este nimerit, dacă predomină roşul, puteţi merge pe argintiu sau pe roşu cu puţin verde, de exemplu. Interioarele albe arată senzaţional cu un brad decorat în alb, crem şi auriu sau chiar în alb simplu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor