logo
RNTV Live

Cum se negociază salariile la CSM? Directorul clubului ascunde din nou nereguli

Nicio zi fără scandal la CSM!
rnews

Vrei sa lucrezi la CSM? Îți stabilești singur salariul

Un nous scandal este pe cale să izbucnească la Clubul Sportiv Municipal Ploiești. Viceprimarul Cristian Ganea i-a cerut actualului director al CSM Ploiești documente care să ateste modul în care au fost negociate salariile mai multor sportivi angajați în cadrul clubului. Surpriză însă! Raspunsul scris primit de viceprimarul Ganea  arată că mai mulți sportivi au fost angajați  făra niciun contract de negociere a salariului.

I-am cerut directorului CSM și consilier al  primarului, Silviu Crîngașu, să îmi pună la dispoziție referatele privind modul în care au fost negociate salariile sportivilor. Am primit un răspuns vag, fără niciun document concret. Mai mult, actualul director mi-a spus că nu le găsește.  Nu este prima dată când primesc un astfel de răspuns. Trist este că nici primarul Adrian Dobre, cel care ar trebui să aibă o comunicare mult mai eficientă cu domnul Crângașu, nu mi-a putut oferi un răspuns, chiar dacă am solicitat un răspuns din partea acestuia de mai bine de o lună. Cristian Ganea – viceprimar Ploiești

Scandal după scandal la CSM. Incomptență sau rea voință?

Nu este prima dată când directorul Silviu Crângașu încheie contracte cu angajații CSM pe sume fabuloase.

Republika News a semnalat faptul că unui antrenor care este și ziarist la o publicație locală i-a fost schimbat contractul, după ce reporterii noștri au început să pună întrebări.

Mai precis, respectivul antrenor, Marian Dima, semnase, în data de 11.10.2017 un contract pe 3 luni. Conform documentului, trebuia să primească 3.500 de lei net lunar.

La solicitarea scrisă a ziarului nostru privind acest subiect, CSM a răspuns că cel adus pe funcția de antrenor coordonator al secției de fotbal lucrează în baza unui contract de voluntariat.

Detalii aici:

Avem dovada! Crângașu prins cu mâța în sac! Câți bani lua un jurnalist/antrenor de la CSM Ploiești

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor