logo
RNTV Live

Cum se reciclează deșeurile din Prahova? Cum a trecut de prima probă stația de sortare?

“Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Prahova” republikanews
rnews

“Stația de tratare Mecano-Biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești” a trecut primul test

Ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu a fost în vizită  la “Stația de tratare Mecano-Biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești” unde au avut loc primele probe tehnologice.

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader,  vicepreședintele CJ Ludmila Sfîrloagă, prefectul județului , Mădălina Lupea şi cei doi viceprimari ai Ploieștiului, Cristian Ganea și George Pană.

https://www.facebook.com/BogdanAndreiToader/videos/pcb.445713252555531/445712125888977/?type=3&theater

Stația va fi una dintre puținele de acest fel din țară și va aduce beneficii cu adevarat importante prahovenilor: reducerea cantității de deșeuri biodegradabile la depozitare, a poluării solului, dar și a emisiilor neplăcute din atmosferă.

Obiectivul de investiție are o valoare de aproximativ 12 milioane de Euro, obtinute din fonduri europene, cu o capacitate de prelucrare a deșeurilor de 150000 tone/an.

Această stație de tratare mecano-biologică va încheia amplul proiect al Consiliului județean Prahova “Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Prahova” a scris pe pagina sa de facebook, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Galerie foto:

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor