logo
RNTV Live

Cum va fi sărbătorită Ziua Naţională a României la Ploieşti! Fasole cu cârnaţi, torţe şi fanfară. Vezi programul complet

Ziua Naţională a României
Mihai Constantinescu

Ziua Naţională a Românei cu torţe şi fasole cu cârnaţi

De Ziua Naţională a României la Ploieşti se petrece româneşte. Nu va lipsi mâncarea tradiţională-fasole cu cârnaţi şi nici muzica de fanfară sau torţele.

Ploieştenii sunt aşteptaţi să ia parte la manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie începând cu orele 10.00  pe Bulevardul Republicii, în dreptul monumentului domnitorului Mihai Viteazul. Manifestările încep aşadar la ora 10.00 cu intonarea Imnul României.

Până la ora 10.15 va avea loc oficierea serviciului religios.

Între orele 10.15.şi 10.15 vor avea loc alocuţiuni din partea invitaţilor speciali(parlamentari prahoveni, oficialităţi locale, cadre militare active sau în retragere, etc).

Apoi,  între orele 10.30.10.50 vor fi depuse coroane de flori.

Cel mai aşteptat moment al zilei va avea loc la ora 11.00 – parada militară cu defilare de trupe şi tehnică militară. Între orele 11.30 şi 13,00 se va putea degusta din fasolea şi cârnaţii pregătiţi special pentru această sărbătoare.

Programul zilei se va încheia în forţă la ora 18.00. Retragerea se va face cu torţe aprinse de pe platoul din faţa Palatului Administrativ, pe Bulevardul Republicii până în zona monumentului domnitorului Mihai Viteazul.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor