logo
RNTV Live

Cum va trăi cu gândul asta? A profitat de mătuşa muribundă. S-a aflat totul prea târziu

sursă foto cuvintul.md
Mihai Constantinescu

Planul diabolic pus la cale de nepoată

Cum va trăi cu gândul asta? A profitat de mătuşa muribundă. S-a aflat totul prea târziu.

Unele persoane sunt în stare de orice pentru nişte bani. Dovadă stă şi planul pus de cale de o tânără de 29 de ani din  Satu Mare. Femeia nu a avut mustrări de conştiinţă atunci când a profitat de mătuşa muribundă.

Conform StirileKanalD, în momentul când a pus în aplicare mătusa femeii avea cancer în fază terminală. Era singură, fiind divorţată. Fiica ei era plecată peste hotare.

Folosindu-se de pagina de Facebook al fostului şot al mătuşei,  i-a comunicat femeii că un clan de interlopi din Marghita îi cere bani bărbatului, iar ea se dădea drept fostul soţ. În postare aceasta îi prezenta mătuşii şi o fotografie micinoasă în care fostul sot apărea cu piciorul în ghips după ce fusese bătut crunt de interlopi.

Pentru a-l scăpa de bătăuşi, mătuşa păcălită i-a dat şantajistei 1.800 de lei.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Nepoata a continuat “reţeta”. A şantajat-o pe femeia aflată pe patul de spital spunându-i că fata îi va fi răpită şi obligată să se prostitueze în Anglia, dacă nu îi mai dă  bani.

13.000 de lei a stors de la femeie. Ajunsă pe patul de spital, cu puţin înainte să-şi dea ultima suflare, a povestit totul fiicei sale care  s-a dus glonţ la poliţie unde a povestit prin ce a trecut mama sa.

Între timp femeia a decadat, însă procurorii nu au iertat-o pe şantajistă. O cercetează pentru infracţiunea de şantaj, riscând o condamnare cu închisoarea pentru faptele sale, mai anunţă sursa citată.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/videorafinara-lukoil-ar-putea-fi-inchisa-de-urgenta-vezi-ce-s-a-intamplat/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/si-in-romania-exista-joburi-ca-afara-ploiesti-west-park-quality-jobs-quality-services/

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor