logo
RNTV Live

Curse de galop la Hipodromul Ploiești! Vezi când ar putea începe

ganea lucica hipodrom
Ciprian Radu

Curse de galop la Hipodromul Ploiești

Responsabilii Hipodromului Ploiești vin cu noi vești bune! În curând, am putea vedea și curse de galop, nu doar de trap. 

 

Simon Cooper (directorul companiei Weatherbys din Anglia), Marta Belley (manager Stud Book al Asociaţiei cailor de galop din Ungaria), Guillaume Fillet (preşedintele Asociaţiei Române a cailor arabi de curse) și Petruţa Tureac (responsabil Registru Genealogic al Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie din România) au vizitat Hipodromul Ploieşti.

Cei patru au avut o întâlnire cu viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, şi cu coordonatorul activităţii de pe Hipodrom, Lucian Rădulescu.

S-a convenit că, din această vară, cel mai probabil de pe 1 iulie, la Ploieşti să aibă loc curse de galop rezervate atât cailor pur sânge englez, cât şi celor pur sânge arab.

În toamnă, în cadrul reuniunii de pe 12 noiembrie, au avut loc două curse demonstrative de galop, organizate împreună cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi Shagya România.

csmploiesti.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor