logo
RNTV Live

Cursele de pe Hipodromul ploieștean ar putea fi văzute în toată România! TVR este interesată să transmită în direct reuniunile oficiale de la Ploiești

hipodrom TVR
Oana Stoica

Încă o bilă albă pentru conducerea Hipodromului Ploiești!

Astăzi, reprezentanții Societăţii Române de Televiziune au venit la Ploiești.

Ei s-au întâlnit cu viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea și cu directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu.

Tema discuţiei a fost transmiterea „în direct” a Reuniunilor oficiale pe canalul TVR HD.

Asta înseamnă o mai bună vizibilitate la nivel național a activităților de pe Hipodromul Ploiești.

Detaliile tehnice vor fi lămurite luni, la sediul TVR, unde va merge Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești și cel care coordonează activitatea Hipodromului din Ploiești

 

Astfel, există posibilitatea ca următoarea reuniune oficială de trap, cea din data de 26 august, să fie transmisă „în direct” de TVR HD.

Până atunci însă, ploieștenii sunt invitați duminică pe Hipodrom.

Duminică, 12 august, începând cu ora 10.30, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială, având ca principal punct de atracţie cursa semiclasică „Premiul Agriculturii”.

Vor fi patru curse de trap în program, dar şi o întrecere a poneilor, care, cu siguranţă, va face din nou deliciul spectatorilor.

Reuniunea va fi deschisă de „Premiul Kind”, la ora 10.30, va continua cu „Premiul Kinta” (ora 11.00), cu main event-ul „Premiul Agriculturii” (ora11.30).

Apoi va avea loc întrecerea poneilor (ora 11.45) şi va fi închisă de „Premiul Komediant” (ora 12.00).

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit.

Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor