logo
RNTV Live

Cutremur neobişnuit în România. A avut magnitudinea de 3.7 pe Richter

Cutremur neobişnuit
Mihai Constantinescu

Cutremur neobişnuit în România

Cutremur neobişnuit în România. A avut magnitudinea de 3.7 pe Richter.

Cutremurul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la ora 3:14 . Seismul a avut magnitudinea de 3.7 pe Richter şi s-a produs într-o zonă neobișnuită din județul Caraș-Severin.

Potrivit Observator.tv seismul s-a produs la adâncimea de 4 kilometri, în Banat, județul Caraș-Severin.

Vă reamintin că cel mai puternic cutremur din ultimii ani s-a produs recent. Mai precis în data de 28 octombrie, la ora 3.38.Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a anunțat că magnitudinea cutremurului a fost de 5,8 grade pe scara Richter.

Seismul de pe 28 octombrie a fost puternic resimțit și în Prahova. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube. Încă un cutremur s-a produs la aproximativ două ore mai târziu. De data aceasta intensitatea a fost mult mai mică, de doar 3,2 grade pe scara Richter.

Acesta s-a produs la ora 05.48, la adâncimea de 148 de kilometri, în apropierea oraşelor Întorsura Buzăului (41 km), Târgu Secuiesc (50 km), Vălenii de Munte (57 km).

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/in-caz-de-cutremur-puternic-ploiestiul-ar-putea-fi-ras-de-pe-fata-pamantului-vezi-care-sunt-cele-mai-nesigure-orase-in-caz-de-seism/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor