logo
RNTV Live

Dacian Cioloş “a sărit la gâtul” lui Gâdea

Dacian Cioloş
Mihai Constantinescu

Invitat în emisiunea „Sinteza zilei”, Dacian Cioloş, prim-ministrul României, i-a reproşat în faţă lui Mihai Gâdea „neadevărurile” care s-au spus despre el şi guvernul său la Antena 3. Gâdea l-a atacat insistent pe Cioloş pentru ca a comparat Antena 3 cu o „mocirlă”.

„Mulţi mi-au cerut să anulez invitaţia din această seară. N-am făcut acest lucru. (…) Ani de zile am luptat pentru libertatea de exprimare”, şi-a început Gâdea emisiunea.

Apoi a atacat: „Aţi mai auzit despre un prim ministru să vorbească despre milioane de oameni ca fiind în mocirlă?”.

Cioloş a răspuns că are tot respectul pentru publicul Antena 3, însă a ţinut să arate minciunile difuzate pe acest post.

„Dincolo de asta trebuie să recunoaştem că au fost multe situaţii în care s-au spus neadevăruri legate de mine, de guvernul meu, s-au spus minciuni. La asta m-am referit”, a spus Cioloş.

„Vă deranjează critica?”, a replicat Gîdea.

„Nu, minciuna mă deranjează”, a venit replica premierului. El a dat exemple de numeroase ştiri mincinoase difuzate de Antena 3, printre care „Guvernul taie salariile”, „Cioloş vinde portul Constanţa”, etc.

„Pentru asta aţi spus că veniţi într-o mocirlă? Aţi jignit milioane de telespectatori”, a insistat Gâdea.

„Nu, pentru ca nu îi viza pe ei.  în cazul în care vreun spectator Antena 3 se simte ofensat, imi cer scuze faţă de el”, a menţionat premierul.

Gâdea spune că jurnaliştii mai fac greşeli şi exagerează.

„Domnul Gâdea, când e vorba de o greşeală… a greşi este omeneşte. Dar când se întamplă sistematic nu-ţi pui întrebări?”, a replicat Cioloş.

Dacian Cioloş "a sărit la gâtul" lui Gâdea
Dacian Cioloş “a sărit la gâtul” lui Gâdea

sursa aktual24.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor