logo
RNTV Live

Dado Arnautovic, in memoriam, sâmbătă, la “Olimpia”

11351250_1123111907715690_7904803209262686273_n
Cristian Anghelescu

Sâmbătă, 17 decembrie, cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor “Olimpia”, va avea loc prima ediție a Galei “Vladimir Arnautovic”, eveniment organizat în memoria fostului mare antrenor sârb, multiplu campion național în România și omul de al cărui nume se leagă câteva dintre cele mai mari performanțe ale baschetului ploieștean.

Evenimentul din weekend va debuta cu un moment de reculegere și un clip de prezentare dedicat celui care a fost Vladimir “Dado” Arnautovic, după care, pe parchetul sălii își vor face apariția juniorii U16 ai CSU Ploiești. Aceștia vor susține un meci demonstrativ în compania jucătorilor sârbi de la formația Foka Kragujevac.

În pauzele dintre sferturi, precum și în cea dintre reprize vor avea loc demonstrații de baschet susținute de grupele de baby și minibaschet ale Ploiești Basketball și de către juniorii de la CSU Ploiești.

Nu vor lipsi nici mini-majoretele care au pregătit, special pentru acest eveniment, câteva dansuri noi, iar, nu în ultimul rând, aproape de finalul evenimentului, toți “actorii” de pe parchet vor desfășura un flash-mob pe ritmurile melodiei interpretată de Zdravko Colic, “Ruska Ruska”, una dintre preferatele fostului mare antrenor sârb!

Seara se va încheia nu înainte ca toți jucătorii sa fie premiați pentru performanțele și parcursul lor din acest an.

Organizatorii au decis ca intrarea la acest eveniment să fie liberă, facând, în același timp, un apel către spectatori să vină la sală din timp, pentru a-și lua locurile în primire și pentru a nu rata niciun moment din gama largă de surprize pregatită pentru seara zilei de sâmbătă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor