logo
RNTV Live

Dana Grecu “l-a executat” pe Codrin Ştefănescu. De la ce a pornit războiul

Mihai Constantinescu

Dana Grecu “l-a executat” pe Codrin Ştefănescu, secretarul general-adjunct al PSD, dânduu-l afară din emisiune. S-a întâmplat chiar în timpul emisiunii de luni seară “La ordinea zilei”,după ce Stefănescu a refuzat să-i ceară scuze deputatului PNL Răzvan Prişcă, pe care l-a ironizat şi l-a atacat în direct. Codrin Ştefănescu argumenta că Florin Iordache e un „erou”, dar Prişcă a replicat că fostul ministru al Justitiei „a dus distrugerea Justiţiei din România până în Monitorul Oficial”, replică ce a deranjat. Momentul a fulminat cu  ironizarea pe seama modului în care vorbeşte Prişcă, acesta fiind îngânat de către Ştefănescu.

Dana Grecu i-a cerut PSD-istului să-şi ceară scuze şi cum acesta a refuzat, şi-a scos lavaliera, a luat telefonul de pe masă şi a plecat spunând”Rămâneţi aici Dl Prişcă cu Dana Grecu care susţine PNL”.

Dana Grecu a spus după plecarea lui Codrin Ştefănescu din platoul Antenei3 că :”Dacă preşedintele României i-ar fi spus domnului Prişcă ceea ce i-a spus Codrin Ştefănescu, ar fi fost dat afară din emisiune. Am tot respectul pentru domnul Codrin Ştefănescu şi îl aştept oricând în emisiune, dacă mai vrea să mai vină. Trebuia să spun lucrurile astea pentru că e prima dată cînd dau afară pe cineva din emisiune.”

 sursam. caplimpede.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor