logo
RNTV Live

”Dăruiește de Paște” – o campanie a Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare Ploiești

snpp
Theo Tănăsescu

În data de 26 aprilie 2024 a avut loc campania intitulată ”Dăruiește de Paște”, organizată de Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP) – Filiala Ploiești, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

La inițiativa SNPP Ploiești, cu sprijinul polițiștilor de penitenciare din cadrul Penitenicarului Ploiești, membrii organizației sindicale s-au mobilizat pentru a aduce un zâmbet pe chipurile unei familii din orașul Băicoi care nu dispune de suficiente resurse materiale pentru acoperirea nevoilor de bază.

”Emoția trăită astăzi de polițiștii de penitenciare ne-a convins că astfel de acțiuni trebuie să rămână permanente, întărind convingerea că forțele de ordine și comunitatea reprezintă o singură echipă. A fi mai buni și mai atenți la nevoile celor din jurul nostru, mai empatici și mai deschiși, reprezintă o datorie a fiecăruia dintre noi.

Mulțumim tuturor polițiștilor de penitenciare care au răspuns pozitiv invitației noastre, dar și partenerilor din cadrul Canisei Dragokan Kennel Băicoi pentru sprijinul acordat campaniei noastre”, a declarat Costin Stoica, liderul sindicatului polițiștilor din Penitenciarul Ploiești.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor