logo
RNTV Live

De 5 ani se întâmplă asta în Ploiești. Oameni simpli care schimbă destine

cercul_donatorilor
rnews

Tac și fac!

Nu au nevoie să apară pe afișe, nu vor publicitate ci doar să ajute. Este vorba despre membrii Cercului de Donatori Ploiesti!

De două ori pe ani se întâlesc pentru a dona bani. Sumele nu sunt mari, dar de fiecare dată, acești putini bănuți au reușit să schimbe viețile multora.

Sunt 3 cazuri prezentate în cadul fiecărei ediții. Beneficiarii vin în fața oamenilor pentru a vorbi despre problemele lor sau despre problemele pentru care luptă. NU este doar un act de donație ci un pun prilej de a întâlni oameni cu suflet. Modul în care se desfășoară totul îți oferă posibilitatea să îi cunoști și să îți devină prieteni.

Despre transparența proiectului pot vorbi Izabela și Dan Alexe, doi oameni cu suflet mare, membrii fondatori ai Fundației Comunitare Prahova care s-au făcut auziți tocmai datorită lucrurilor frumoase pe care le-au desfășurat în fiecare an.

Pe 24 octombrie o nouă ediție a Cercului de Donatori Ploiești va avea loc la Hotel Prahova – sala Blue, începând cu ora 18.00.

Vei avea ocazia să adresezi întrebări direct celor care au nevoie de ajutorul tău și să donezi numai dacă ești convins de cauza lor. Așa cum ai aflat deja, este un mecanism simplu, curat și eficient, prin care orice sumă donată este multiplicată, iar impactul este mai mare.

Ca de obicei, participarea este gratuită, dar cel mai bine ar fi să îți anunți prezența prin email sau telefon.

Formularul de inscriere poate fi accesat aici:

https://docs.google.com/forms/d/1ixqG_yH4bcTj0lrttx21daC3YMjnhRT67oeVUn5bzec/viewform?edit_requested=true

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor