logo
RNTV Live

De ce pleacă viceprimarul Ganea în Austria ?

autobuz electric (Large)
Oana Stoica

Cel de-al șaptelea Forum economic pentru Europa Cetrală și de Est, va avea loc între 27 și 30 septembrie, în Austria. La Forum participă din partea primăriei Ploiești, viceprimarul Cristian Ganea. Acesta se va întâlni cu reprezentanți de top din Europa din domeniul economic si politic și  va avea întrevederi cu  guvernatorul Regiunii Carintia, precum și cu Cancelarul austriac. Ganea va avea întâlniri și cu echipa din orașul Bolzano și din Klagenfurt privind participarea municipiului Ploiești, ca partener într-un proiect care va fi depus în cadrul Programului Horizon 2020, proiect în domeniul mobilității electrice.

Mai exact, am putea beneficia de o finanțare europeană de minim 3 milioane de euro pentru achiziționarea de autobuze electrice.

„O linie de transport electric în Ploiești, evident pe lungimi mici, are numeroase avantaje. Vorbim aici de avantaje prin reducerea poluării, și asta pentru că vorbim despre un program european pe zona de mediu, de reducere a noxelor”, ne-a declarant Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor